High Premium Pure

Изключително специална храна за кучета от всички възрасти, чувствителни към храна

Rangebild_pure_01„Pure – Чиста” промяна на темпото, която взискателните кучета обожават.

Кучешката храна на Meradog от висококачествената линия High Premium „Pure” предлага специална продуктова линия за кучета, чувствителни към храна – със специални изисквания по отношение на вкуса и смилаемостта на храната.

 

Рецептата на тази кучешка храна се фокусира изключително върху един тип месо или риба и един тип въглехидрати като по този начин става идеална за много хранителни алергии. В добавка – коластрата – най-силният имунозащитен агент в природата, обогатява концепцията за защита и грижа на Meradog.

 

Кучешката храна „pure” на Meradog предлага решение на сложни хранителни проблеми.

 

 

Преглед

За да получите повече информация за кучешките храни на Meradog, моля кликнете върху картинките или линковете над пакетите с кучешка храна.

Pure – сьомга с ориз Pure – агнешко с ориз  Pure – пуешко с картофи
12_5kg_Meradog_Pure_Adult_Lachs_Reis 12_5kg_Meradog_Pure_Adult_Lamm_Reis 12_5kg_Meradog_Pure_Adult_Truthahn_Kartoffel

Хранене

Как да храним правилно.

Тук може да видите препоръчителните дажби храна от High Premium Pure. Тези стойности са изчислени в съответствие с последните научни открития, но трябва да бъдат адаптирани към индивидуалните нужди на вашето куче.

Моля, имайте предвид, че следващите данни са само насочващи защото дневните нужди от енергия зависят от породата, пола, възрастта и размера на кучето както от натоварването и условията на околната среда (дали е лято, зима и т.н.).  


Анализи

Meradog High Premium Pure: Перфектната храна за кучета, чувствителни към храна.