High Premium Care

Храна за кучета с ODOR-STOP формула – да храним кучето по правилния начин

Rangebild_hp_01Хранете своите кучета на най-високото ниво на качеството.

С линията High Premium Care MeraDog предлага съобразена с породата  храна за израснали кучета със съвсем различни изисквания, нужди и поведение – от високо-активни кучета до възрастни.

Благодарение на рецептите, които са стриктни по отношение на науката за храненето, но също така – изискани и прецизни – тези топ продукти осигуряват на кучета от всички възрасти подходящо хранене, далеч отвъд нормалното снабдяване с хранителни вещества. Така цялостната концепция за защита и грижа на MeraDog ще ви даде необходимата сигурност.

Всички продукти от линията High Premium Care предлагат формулата ODOR-STOP или БЕЗ-МИРИЗМА.

С формулата ODOR-STOP или БЕЗ МИРИЗМА, всички продукти предлагат специален комплекс от активни съставки, който по естествен начин взаимодейства с неприятните миризми, свързани с храненето на кучето, и то точно там, където те се появяват – в храносмилателния тракт.

Как ODOR-STOP формулата работи в храносмилателния тракт

Какво причинява силния неприятен мирис при кучетата?

След като храната се абсорбира, тя се смила в стомаха, а тънките черва подсигуряват животното с енергия, хранителни вещества и минерали. Остатъчните компоненти от храната се придвижват до дебелото черво където почти винаги присъстват метаболитни продукти с тежък мирис. При някои кучета това може да доведе до неприятна миризма от устата, кожата или козината.

ODOR-STOP формулата свързва и деактивира тези продукти на храносмилането по напълно естествен начин и едновременно с това осигурява здравословна чревна среда.

Odor-Stop_Darstellung_02
 

Защо някои кучета миришат лошо?

Вие знаете какъв е проблемът: Вашето куче издава сравнително по-силна неприятна миризма от обикновено. Тя се излъчва през кожата, козината и дъха му като по този начин засяга вашата лична и битова среда.

Този продължителен мирис,

който ние приемаме за така неприятен, не се появява защото кучето ви е мръсно, а по-скоро е резултат от храносмилателни процеси и натрупване на нежелани храносмилателни продукти. След това те обхващат целия метаболизъм и карат кучето да мирише лошо.

Решението на този проблем естествено се крие в идеалното храносмилане.

Ако, например, постигнете успех в насърчаване и стабилизиране на чревната флора, която играе главна роля в храносмилането и в допълнение може да свърже молекулите на неприятния мирис по естествен начин, то вие сте успели да постигнете условия за намаляване на миризмата.

Благодарение на това знание

ние създадохме комбинация от естествени активни съставки само на растителна основа, с помощта на които можем да свързваме неприятните миризми и значително да намалим тяхната нова поява. 

 

Въпреки това, изключително важно е да се знае:

Неприятните миризми от нашите четириноги приятели не винаги са метаболитни процеси от храносмилателния тракт. Силният неприятен мирис често може да бъде външен знак за продължителен метаболитен или чернодробен стрес. Възможните нежелани странични ефекти като влошена физическа форма и намалено желание за активност, остават незабелязани за дълго време. Посещението при ветеринар може да бъде една страхотна идея.

Преглед

Висококачествена храна за възрастни кучета с ODOR – STOP формула

За да получите повече информация за кучешките храни на MeraDog, моля кликнете върху картинките или линковете над пакетите с кучешка храна.

 High Premium Care
light
High Premium Care
reference
High Premium Care
senior
High Premium Care
energy
High Premium Care
agility
 md_hp_care_light reference MeraDog - Senior MeraDog - Energy MeraDog - Agility

Анализ

Хранене

Как да храним кучето правилно.

Тук може да видите препоръчителните дажби храна за MeraDog High Premium Care. Теза цифри са изчислени в съответствие с най-новите научни открития, но трябва да бъдат адаптирани към индивидуалните нужди на вашето куче.

Моля, имайте предвид, че следващите стойности могат да бъдат само насочващи, защото ежедневната нужда от енергия на всяко куче зависи още от породата, пола, възрастта и размера, натоварването и влиянието от околната среда (дали е лято, зима) и т.н.

HP_pure