Философия

Meradog – Дълъг живот за кучето

Висококачествена храна за кучета.

Този водещ принцип  точно и коректно описва философията на нашата марка Meradog.

Повече от 60 години, Meradog държи на професионализъм и високо качество на храната за кучета във всяка фаза от живота. Кучетата обогатяват живота ни – те са верни партньори, приятели и помощници на хората. Те заслужават много специална грижа и подкрепа. И тук – важна роля играе хранителната програма на Meradog – защото тя осигурява много добро хранене за нашите приятели!

Да храним кучето по правилния начин.

Основен принцип на марката Meradog е да предостави на кучетата много вкусни продукти, които са на върха на хранителната наука. Висококачествената храна за кучета се произвежда повече от 60 години в град Кевелаер, в долната част на Рейн, който днес е известен с името и марката на Meradog. С много солидни познания за нуждите на кучетата, Meradog разработва съвременни хранителни концепции, чиито основен фокус е животът на кучето.

От бебе до възрастно куче.

Всички продукти на Meradog, отговаряйки на постоянно нарастващите изисквания за здравословна и отговорна диета за кучето, са поставени на изключително високо ниво на качеството. Иновативните ни хранителни рецепти са разработени и тествани от диетолози. Те комбинират висококачествени и натурални съставки, с които систематично покриват специалните нужди на кучетата в различните фази от техния живот. Използвайки това като основа, Meradog предлага богата и разнообразна линия от самостоятелни продукти за всички фази от живота – от бебе до възрастно куче.

Сертифицирано качество

Кучешката храна, която винаги поставя по-високи стандарти в областта на иновациите, качество и смилаемост, се произвежда в една от най-модерните производствени мощности в Европа. Meradog подсигурява вашето куче с изключителното качество на MERA във всеки етап от живота му: Ние използваме само суровини от здрави животни, чието месо е предназначено за човешка консумация – наблюдавано и потвърдено от официалните ветеринарни служби.